ua en ru

Андрій Шевченко може зайняти друге місце в списку партії "Україна - Вперед!", - член політради партії

Андрій Шевченко може зайняти друге місце в списку партії "Україна - вперед!". Про це заявив член політради партії "Україна - Вперед!" Олексій Логвиненко.

Андрій Шевченко може зайняти друге місце в списку партії "Україна - вперед!". Про це заявив член політради партії "Україна - Вперед!" Олексій Логвиненко, пише "Комерсант-Україна".

У партії "Україна - Вперед!" стверджують, що приєднатися до УВ відомого футболіста, який до цього отримав пропозиції від ряду політичних сил, "ніхто не умовляв", а рішення йти в політику у Шевченка "виникло незалежно від чиїх-небудь зусиль".

Логвиненко категорично спростував припущення, що вирішальним аргументом у виборі партії для Шевченка могла стати фінансова складова. "Андрій Шевченко дуже небідна людина. Підрахуйте його гонорари, і ви зрозумієте, що для нього це має мало значення. До того ж у нас (у партії) їх (грошей) не так багато, як може показатися", - сказав Логвиненко. За його ж припущенням, Шевченко "найімовірніше буде другим номером в списку партії", проте остаточне рішення ухвалить з'їзд УВ.

Нагадаємо, 28 липня повідомлялося, що Шевченко приєднався до партії "Україна - Вперед!".