ua en ru

Аналітика ринку Форекс на 3 червня 2014 р

Вийшла у вівторок, 3 червня, статистика призвела до зростання волатильності євро на Форекс.

Вийшла у вівторок, 3 червня, статистика призвела до зростання волатильності євро на Форекс. Тим не менш помітного зсуву курсу пари євро/долар на ринку Форекс не сталося. До 13:30 за київським часом європейська валюта перебувала там же, де і останні пару тижнів, - близько позначки 1,36 дол. Очевидно, євро на Форекс вирішив дочекатися засідання ЄЦБ на поточних рівнях, незважаючи ні на яку статистику.

Новини ринку Форекс. У вівторок вийшла інформація про те, що рівень безробіття в єврозоні в квітні знизився на 0,1% порівняно з попереднім місяцем, склавши 11,7%, тоді як аналітики прогнозували 11,8%. При цьому споживчі ціни в єврозоні за травень у річному обчисленні зросли на 0,5%, хоча експерти очікували їх підвищення на 0,7%. У квітні інфляція В єврозоні становила 0,7%.

Опубліковані цифри по єврозоні, вказали на раніше високе безробіття, супроводжується низькою інфляцією, не залишають ЄЦБ можливості для маневрів. Регулятор буде вимушений реагувати на таку статистику пом'якшенням грошово-кредитної політики. Питання полягає лише в тому, як сильно вона буде пом'якшена і вирішиться ЄЦБ на введення негативних ставок за депозитами. Від різкості його рішень залежатиме подальша динаміка курсу євро на Форекс.