ua en ru

Аналітика ринку Форекс на 29 травня 2014 р

У четвер, 29 травня, євро на Форекс продовжує консолідуватися біля позначки 1,36 дол.

У четвер, 29 травня, євро на Форекс продовжує консолідуватися біля позначки 1,36 дол. До полудня він пішов під цей рівень, однак потім почалися покупки. У підсумку до 12:00 за київським часом євро на Форекс досяг позначки 1,3620 дол.

Новини ринку Форекс. Напередодні стало відомо, що в Німеччині різко зросла безробіття - вона піднялася максимальними за останні п'ять років темпами. Чи Стало це першим результатом геополітичних проблем, поки невідомо. Однак, враховуючи тісні торговельні зв'язки між Німеччиною і Росією, такий варіант цілком імовірний. У четвер економічний календар єврозони порожній, так що тон торгам будуть задавати дані з США. Сильні показники американської статистики можуть спровокувати пробій парою євро/долар на Форекс рівня 1,36 і викликати лавину продажів.

Як відзначає трейдер банку "Глобекс" Ільдар Рязяпов, в США вийде статистика по ВВП. Якщо показники будуть хорошими, можна очікувати продовження зростання долара на Форекс проти конкурентів.

Американські ринки перебувають в ейфорії, додають аналітики "Райффайзенбанку". Нові замовлення на товари тривалого користування в США в квітні зросли, травневе значення індексу PMI у сфері послуг виявилося краще очікувань, а на ринку житлової нерухомості продовжилося зростання темпами, сильно випереджають інфляцію. У зв'язку з поліпшенням стану економіки при відсутності сигналів посилення монетарної політики ФРС американським інвесторам нічого не залишається, окрім як продовжити гру на підвищення. Ейфорія торкнулася як фондових ринків, так і курсу американської валюти, відзначають аналітики ринку Форекс.