ua en ru

Аналітика ринку Форекс на 25 березня 2014 р

Євро на Форексі у вівторок, 25 березня, торгується нейтрально. На 10:00 за київським часом валюта оцінена ринком Форекс в 1,383 дол. США.

Євро на Форексі у вівторок, 25 березня, торгується нейтрально. На 10:00 за київським часом валюта оцінена ринком Форекс в 1,383 дол. США. Основна валютна пара на ринку Форекс, схоже, знову втратила орієнтир: блок статданих з єврозони і окремим її країнам, опублікований напередодні, виявився надто неоднозначним, щоб рухатися кудись з конкретною метою. Якщо французькі звіти по індексу ділової активності в сфері послуг і промисловому секторі надихнули ринок Форекс непоганими цифрами, німецькі релізи тут же звели цей позитив.

Новини ринку Форекс. Загальноєвропейські статдані в цьому плані виявилися абсолютно нейтральними і співпали з очікуваннями. PMI в сегменті послуг і промисловому секторі Німеччини виявився істотно нижче очікувань, відзначають аналітики.

Тиждень почався не без сюрпризів. Дані про PMI Франції раптом різко покращилися. У той час як німецькі цифри вийшли гірше, ніж за попередній період. На цьому євро на Форексі спочатку виріс, а потім впав. Але до вечора понеділка попит на єдину європейську валюту на Форексі відновився, і торговий день для неї завершився близько позначки 1,3830, відзначають трейдери.

У вівторок теж багато публікацій економічної статистики. Але допомогти визначитися з трендом вони не допоможуть. На Фоерксе очікуються торги в невеликому діапазоні. Єдине, що слід відзначити - це можливі різкі коливання британського фунта на Форексі, вважають експерти.

У макроекономічному календарі і статдані, і виступи європейських монетарних політиків, і ймовірні геополітичні новини. Коментарі глави Європейського центрального банку Маріо Драгі, можуть розгорнути пару євро/долар на Форексі вниз, якщо політик підтвердить свою думку щодо дорогого євро. Крім того, будь-які негативні рішення G7 з антиросійським санкцій посилять втеча від ризиків на ринках капіталу. При всьому при цьому зрозуміло, що "бики" здавати позицій не хочуть і намагаються підштовхнути пару на ринку Форекс вгору, підкреслюють експерти.