ua en ru

Аналітика ринку Форекс на 24 червня 2014 р

Євро на Форекс у вівторок, 24 червня, відчуває підтримку і до 12:00 за київським часом досяг позначки 1,362 дол. США.

Євро на Форекс у вівторок, 24 червня, відчуває підтримку і до 12:00 за київським часом досяг позначки 1,362 дол. США. Учасники торгів на ринку Форекс купують європейську валюту, навіть незважаючи на слабку статистику Німеччини. Так, індекс ділових настроїв в Німеччині, що розраховується Інститутом економічних досліджень IFO, знизився в червні до 109,7 пункту з 110,4 пункту місяцем раніше. Про це йдеться в повідомленні інституту. Політики очікували значення індексу на рівні 110,3 пункту.

Новини ринку Форекс. Зростання євро на Форекс на слабкій статистиці був обумовлений накопичилася силою у покупців, після того як напередодні був опублікований виробничий індекс менеджерів із закупівель у Китаї від HSBC, який опинився на максимумі за останні сім місяців. Композитний індекс менеджерів по закупівлях в єврозоні виявився нижчим за очікування: 52,8 пункту проти 53,4 пункту, що стало основною причиною превалювання "ведмежого" настрої на торгових майданчиках в Європі. Продажі будинків на вторинному ринку житла США в травні виросли на 4,9%, у той час як очікувалося зростання на 1,9%. Статистика в цілому не мала якогось значущого ефекту на хід торгів.

Суперечливі дані про ділової активності з Азії і Європи змусили валюти на Форекс напередодні кидатися з боку в бік, однак у вівторок ми очікуємо більш цілеспрямовані рухи, прогнозує керівник аналітичного департаменту ІК "Golden Hills-Капітал АМ" Наталія Самойлова.

З статистики на вівторок можна відзначити: в 16:00 за київським часом - індекси цін на житло в США S&P/Case-Shiller, в 17:00 за київським часом - продажі нового житла в США, а також індекс споживчої впевненості Conference Board. В цілому зовнішні ринки перебувають у стані дефіциту ідей для сильних рухів на ринку Форекс. Тому важко очікувати від них якихось різких змін. Втім, кінець червня для Форекс може виявитися більш яскравим на тлі квартальної перетрушування портфелів, вважає аналітик "Відкриття Брокер" Андрій Кочетков.