ua en ru

АМКУ: Одеський міськвиконком повинен привести тарифи на житлово-комунальні послуги до економічно обґрунтованої величини.

Одеський міськвиконком повинен привести тарифи на житлово-комунальні послуги до економічно обґрунтованої величини і скасувати рішення, якими затвердив необґрунтовані тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Про це заявив в.о. голови Антимонопольного комітету України (АМКУ) Олександр Мельниченко, повідомляє прес-служба комітету.
В.о. голови комітету також додав, що ситуація із завищеними тарифами на житлово-комунальні послуги в місті Одесі є наболілою, адже триває з 2008 р., коли міськвиконкомом і були прийняті неправомірні рішення.
За словами О.Мельниченка, керівництво міськвиконкому, незважаючи на аргументовані докази проведеного розслідування, усіляко намагається затягнути процес виконання рішення адміністративної колегії комітету. Тому комітет проведе спеціальне засідання з цього приводу 25 березня ц.р.
Відповідне рішення щодо виконкому Одеської міської ради виїзна адміністративна колегія АМКУ прийняла 15 грудня 2009 р. Через судові процеси, ініційовані міськвиконкомом, розслідування справи тривало півтора роки.