ua en ru

Аграрії відправили гуманітарну допомогу у військові госпіталі Києва та Одеси

25 вересня стартувала благодійна програма всеукраїнського аграрного об'єднання "Заступ" - "Всім світом". Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Відзначається, що активісти організації зібрали для п'яти військових госпіталів, які лікують поранених українських солдатів, 50 т картоплі. Більшу частину гуманітарної допомоги відправили в центральний клінічний госпіталь державної прикордонної служби України, військово-медичне управління СБУ і центральний госпіталь МВС. Також 20 т гуманітарної допомоги відправлено до Одеси на потреби клінічного госпіталю південного регіонального управління Державної прикордонної служби України та військово-медичного клінічного центру південного регіону.

Акція пройшла у декількох селах Фастівського та Макарівського районів Київської обл. За словами одного з координаторів "Заступа" Олександра Гуменюка, селяни охоче відгукнулися на пропозицію підтримати українських військових.

"Люди готові допомагати, адже вони добре знають, що ця картопля піде хлопцям, пораненим в АТО. Тому селяни ради, що своєю працею допомогли нашим солдатам", - сказав координатор об'єднання "Заступ" в Макарівському районі Олександр Гуменюк.

"Ми переконані, що дана благодійна акція буде продовжена, оскільки в нашому районі є села, які теж хочуть взяти в ній участь", - підкреслив координатор всеукраїнського аграрного об'єднання "Заступ" у Фастівському районі Віктор Бутник.

Він також зазначив, що це лише перший крок благодійної місії "Заступа" допомоги потерпілим в зоні проведення АТО. За ініціативою політсили створено координаційну раду, що об'єднав аграріїв, які готові допомагати жителям Донбасу якісними продуктами.

Аграрії відправили гуманітарну допомогу у військові госпіталі Києва та Одеси

Аграрії відправили гуманітарну допомогу у військові госпіталі Києва та Одеси