ua en ru

"Кредит-Рейтинг" підвищив рейтинги двох випусків облігацій ТОВ "Дирекція адміністративних будівель".

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серії C і D) ТОВ "Дирекція адміністративних будівель" (м. Донецьк) на суму 43,4 млн грн і 8,8 млн грн відповідно, терміном обігу 5 років з рівня uaВВ- до рівня uaВВ, - повідомляє прес-служба агенства. Прогноз рейтингу - стабільний.

Основним напрямом діяльності компанії є інвестиційно-будівельний. В даний час компанія реалізує низку будівельних проектів в м. Донецьк. При оновленні кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ "Дирекція адміністративних будівель" за ІІІ квартал і 9 міс. 2009 р. в цілому, а також внутрішню інформацію, надану емітентом в ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижче достатньої, в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових і економічних умов.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на даний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.