ua en ru

AFI Development має намір розмістити звичайні акції на Лондонській фондовій біржі.

Девелоперська компанія AFI Development має намір розмістити звичайні акції на Лондонській фондовій біржі (LSE). Як повідомляється в опублікованому сьогодні прес-релізі компанії, рада директорів AFI Development попросила менеджмент компанії вивчити переваги, які може дати розміщення звичайних акцій на LSE акціонерам компанії. Крім того, рада директорів вважає, що розміщення звичайних акцій може більш повно відобразити цілі компанії і її потенціал майбутнього зростання.

В даний час на LSE торгуються глобальні депозитарні розписки (GDR) AFI Development, кожна з яких еквівалентна одній звичайній акції.

Компанія AFI Development створена в 2001 р. холдингом Africa Israel Льва Леваєва для роботи на російському ринку нерухомості. В даний час Л.Леваєв є головою ради директорів компанії Africa Israel Group, членом ради директорів і головою ради директорів без виконавчих повноважень AFI Development. Консолідований чистий прибуток AFI Development по МСФО в першому півріччі 2009 р. виріс в 2,2 рази - до 215,1 млн дол.