ua en ru

В Афганістані бойовики "Талібан" вбили 7 співробітників телеканалу

В Афганістані бойовики "Талібан" вбили 7 співробітників телеканалу Фото: автомобіль смертника угруповання "Талібан" врізався в мікроавтобус

Автомобіль смертника врізався в їх мікроавтобуса в Кабулі

Сім працівників народного афганського телеканалу TOLO були вбиті в середу, коли автомобіль смертника угруповання "Талібан" врізався в їх мікроавтобуса в Кабулі. Про це повідомляє AFP.

"Автомобіль смертника угруповання "Талібан" убив сім співробітників афганського телеканалу", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше щонайменше 25 людей загинули при нападі на університет в місті Чарсадда в провінції Хайбер-Пахтунхва на північно-заході Пакистану.

Нагадаємо, 20 січня, в Пакистані група невідомих бойовиків атакувала університет Бача Хан. Терористи поранили охоронців при вході на університетську територію, проникли в будівлю і відкрили вогонь по студентах, а також влаштували кілька вибухів.

Угруповання "Техрік-і-Талібан Пакистан" (ТТП) взяла на себе відповідальність за напад на університет Бача Хан в Пакистані.

За даними пакистанського видання Dawn, в нападі брали участь від трьох до восьми осіб. Як повідомляє Reuters з посиланням на поліцію, двоє бойовиків, які атакували університет, були вбиті. Однак, як вважають поліцейські, інші нападники знаходяться на другому і третьому поверхах будівлі кампусу.