ua en ru

Аеропорту "Бориспіль" продовжена заборону на обслуговування рейсів до 21:00.

Заборона на проліт через Бориспільську зону управління повітряним рухом продовжена з 15:00 до 21:00 по Києву. У зв'язку з цим міжнародний аеропорт "Бориспіль" не зможе приймати і відправляти рейси, повідомив РБК-Україна помічник генерального директора у зв'язках з громадськістю авіакомпанії "АероСвіт" Сергій Куций. Не працюють на прийом і відправку літаків аеропорти Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Львова. Продовжує працювати аеропорт Сімферополь.

"АероСвіт" був вимушений скасувати 15 пар міжнародних рейсів з Києва і регіонів", - сказав С.Куций. За його словами, літак, що виконував сьогодні переліт з Бангкоку до Києва з 202 пасажирами, сів о 13:10 в Сімферополі. "Організовується доставка 70 транзитних пасажирів за рахунок авіакомпанії наземним транспортом в кінцеві пункти: Прагу, Ригу, Мінськ, Варшаву", - сказав помічник гендиректора. 130 особам, що прилетіли з Таїланду, необхідно виїхати до Києва.

С.Куций додав, що 47 транзитних пасажирів, поселених в київському "Президент-отелі", відправлять автобусом до Будапешта і Праги. У цьому готелі відучора залишаються ще 35 громадян з рейса до Стокгольма.