ua en ru

В аеропорту "Херсон" затримано росіянина, що розшукувався за вбивство

В аеропорту "Херсон" затримано росіянина, що розшукувався за вбивство Фото: затриманий у Херсоні росіянин (прес-центр ДПСУ)

На чоловіка спрацювала база даних Інтерполу

Українські прикордонники затримали в аеропорту "Херсон" громадянина Росії, який перебував у міжнародному розшуку в базі даних Інтерполу за звинуваченням у вбивстві. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Так, учора, під час оформлення одного з авіарейсів в аеропорту "Херсон" прикордонники Херсонського загону затримали громадянина Російської Федерації, на якого спрацювала база даних Інтерполу. Росіянина розшукували правоохоронні органи для притягнення до кримінальної відповідальності за вбивство", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, прикордонники встановленим порядком поінформували чергового Укрбюро Інтерполу в місті Києві. Затриманого росіянина передано співробітникам Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігові 7 липня 2017 року в результаті проведеної операції управлінням карного розшуку та сектором Інтерполу і Європолу поліції Чернігівської області затримано молодого чоловіка з Кавказу. Підставою для затримання стало оголошення його в міжнародний розшук Чехією.