ua en ru

Адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини підірвали машину

Адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини підірвали машину Фото: місце події

Федур не постраждав

Адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини Андрію Федуру підірвали машину. Про це повідомив народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, це сталося на вул. Кривоноса 25, під Соломянським райсудом.

"Федур не постраждав, на щастя. З місця уточнюють, що це був підпал. З машини, котра проїзджала поруч, кинули якийсь предмет, що палав, і від нього загорілася машина", - написав Луценко.

Щойно адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини Андрію Федуру підірвали машину.Це сталося на Кривоноса 25, під...

Опубліковано Igor Lutsenko 2 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва відпустив Андрія Медведько, якого підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, під домашній арешт.

Відзначимо, 9 грудня Печерський районний суд Києва відпустив ще одного підозрюваного у вбивстві Олеся Бузини - Дениса Поліщука цілодобовий під домашній арешт.

Нагадаємо, журналіст, колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня в Києві. За словами керівника прес-служби ГУМВС України в Києві Юлії Мусташ, свідки повідомляють, що в 13:20 двоє невідомих в масках застрелили його біля свого будинку, після чого втекли на автомобілі.