ua en ru

Російські прикордонники не пускали на територію РФ вантажівки з українськими товарами, - Держприкордонслужба України

Російські прикордонники 20 березня на українсько-російському кордоні в Харківській області не пропускали вантажівки з товарами українського виробництва.

Російські прикордонники 20 березня на українсько-російському кордоні в Харківській області не пропускали вантажівки з товарами українського виробництва. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

"20 березня близько 00:00 контролюючими органами РФ в пунктах пропуску для автомобільного сполучення "Гоптівка", "Плетенівка", "Чугунівка", "Піски" було припинено оформлення транспортних засобів української реєстрації з вантажем вітчизняного виробництва", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні в 11:30, як наголошується, пропуск вантажівок з українськими товарами через українсько-російський кордон відновився.

"В даний час в пункт пропуску "Гоптівка" були повернуті з Росії 40 вантажних автомобілів. Крім того, на ранок у пунктах пропуску зазначалося накопичення понад 130 вантажівок, які чекали на оформлення і пропуск через кордон", - додали в прес-службі.