ua en ru

На пляжі в Севастополі отруїлися 386 туристів, у тому числі 80 дітей

На севастопольському пляжі "Омега" отруїлися 386 туристів, зокрема, 80 дітей. Через таку велику кількості постраждалих, міська інфекційна лікарня більше не може приймати пацієнтів.

На севастопольському пляжі "Омега" отруїлися 386 туристів, зокрема, 80 дітей. Через таку велику кількості постраждалих, міська інфекційна лікарня більше не може приймати пацієнтів. Про це повідомляє телеканал "24".

За словами глави Севастопольської держадміністрації Володимира Яцуби, СЕС не виписала ніяких заборон щодо саме цього пляжу, адже тут досить маленька глибина водойми.

Він також додав, що відповідно до звітів СЕС про перевірку води поблизу цього пляжу, показники води в нормі.

У липні-серпні харчові та іншого роду отруєння традиційно перетворилися в справжню епідемію. Щодня надходять повідомлення про отруєння людей у кафе, на весільних банкетів та інших масових заходах.

Вчора повідомлялося про масове отруєння людей на весіллі у Житомирській обл. Згідно з останніми даними, кількість постраждалих склала 31 людину. Сьогодні повідомлялося, що у Львівській обл. у м. Золочів на весільному банкеті отруїлися 11 людей. Раніше на весіллі у Івано-Франківській обл. отруїлися 46 людей. У Черкаській обл. на весільному банкеті отруїлися 11 людей.

У Хмельницькому після святкування весілля з отруєнням були госпіталізовані 16 осіб. Перед цим, у Києві 47 співробітників офісного центру отруїлися після прийому їжі в громадському харчуванні, 27 осіб опинилися в лікарні. Раніше отруїлися діти в садочку в Києві та Одеській області.

У світлі цього в Україні очікуються перевірки продукції у мережах громадського харчування. Гряде також хвиля перевірок якості спиртного в українських ресторанах. Голова Держспоживінспекції Сергій Орєхов, що в більшості ресторанних господарств України використовують лікеро-горілчані вироби власного виробництва і жодних документів про походження такої продукції немає.