ua en ru

ГК АІС спростовує звинувачення про спроби підкупу суддів ВСУ і представників "Правого сектору"

Група компаній АІС офіційно заявляє, що інформація, яка з'явилася в мережі Інтернет, про нібито наявний факт підкупу Групою компаній АІС суддів Верховного суду України, а також представників громадського руху "Правий сектор" не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві представників ГК АІС.

"Звинувачення в корупційних діях АІС є наклепницькими і націлені на дискредитацію її ділової репутації. АІС веде офіційний бізнес і є одним з найбільших платників податків та роботодавців серед автомобільних компаній", - йдеться в заяві.

У ГК АІС зазначили, що не мають контактів ні з "Правим сектором", ні з іншими об'єднаннями Евромайдана.

"З кінця 2013 року група компаній АІС стала жертвою безперервних спроб рейдерського захоплення з боку групи DCH. Протягом останніх місяців ця структура, відома гучними рейдерськими захопленнями в минулому, провела цілий ряд "чорних PR-кампаній" проти ГК АІС", - підкреслили в ГК АІС.

В АІС сподіваються на неупереджене і справедливе рішення за підсумком чергового судового засідання, яке відбудеться 18 червня у Верховному суді України.

Також у АІС відзначили, що друга сторона, в особі рейдерських структур DCH планує зірвати судове засідання, заплановане на 18 червня, в тому числі із залученням кримінальних елементів. Про даний факт представниками ГК АІС подані у встановленому законом порядку офіційні заяви в правоохоронні органи.