ua en ru

О.Турчинов у зв'язку з ускладненням погодних умов доручив вжити заходів для безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення.

Перший віце-прем'єр-міністр України, голова державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Турчинов у зв'язку з ускладненням погодних умов доручив створити урядовий оперативний штаб з координації дій центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо ліквідації наслідків стихії. Головою штабу призначено міністра з питань надзвичайних ситуацій Володимира Шандру. О.Турчинов доручив штабу вжити вичерпних заходів для безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення, об'єктів національної економіки, стабільної роботи державних установ, закладів освіти та охорони здоров'я і надання допомоги потерпілим, повідомляє прес-служба першого віце-прем'єр-міністра.

Про результати роботи штабу його голова повинен прозвітувати уряду до 25 грудня 2009 р.

Доручення адресоване міністру з питань надзвичайних ситуацій, міністру транспорту та зв'язку, міністру внутрішніх справ, міністру регіонального розвитку та будівництва, міністру з питань житлово-комунального господарства, міністру охорони здоров'я, міністру палива та енергетики, в.о. міністра оборони та голові Державної служби автомобільних доріг.