ua en ru

"Запоріжтрансформатор" інвестував у модернізацію малярного виробництва 1,2 млн дол.

ВАТ "Запоріжтрансформатор" (ЗТР) інвестувало у модернізацію малярного виробництва (поліпшення покриття трансформаторів) 1,2 млн дол., повідомляє прес-служба підприємства.
В даний час ЗТР модернізує малярне виробництво, яке є невід'ємною частиною трансформаторного бізнесу. Зовнішній вигляд трансформаторного устаткування і термін служби лакофарбного покриття є одним із показників якості й надійності продукції.
Введено в експлуатацію перший і другий пускові комплекси. До складу першого пускового комплексу проекту з реконструкції малярного виробництва увійшли дві фарбувально-сушильні камери і фарбопідготовче відділення. У ІІ кварталі ц.р. планується здійснити монтаж третьої фарбувально-сушильної камери, в даний час виконуються будівельно-монтажні роботи.
Введення в експлуатацію фарбувально-сушильних камер дозволить створити додаткові виробничі потужності в малярному відділенні, скоротити технологічні цикли за рахунок механізації робіт, підвищити якість покриття і поліпшити товарний вид продукції.
ВАТ "Запоріжтрансформатор" є одним з найбільших у світі виробників трансформаторного устаткування з досвідом постачань у 83 країни. Підприємство виробляє силові трансформатори, електричні реактори, системи моніторингу трансформаторів.