ua en ru

"Укрбудтранс" знизив показники вантажоперевезень у 2009 р. на 30,4% і вантажообігу на 22% - до 17,5 млн грн і 59,2 т/км відповідно.

ТОВ "Укрбудтранс" знизило показники вантажоперевезень у 2009 р. на 30,4% і вантажообігу на 22% - до 17,542 млн грн і 59,172 т/км відповідно, повідомляє прес-служба компанії.

Географія вантажоперевезень "Укрбудтранс" порівняно з 2008 р. залишилася незмінною. Основними напрямами, по яких компанія здійснювала вантажоперевезення, були Київська, Донецька, Луганська, Запорізька, Дніпропетровська і Одеська обл.
Директор ТОВ "Укрбудтранс" Ігор Джорбенадзе пояснює падіння показників тим, що "падіння промвиробництва в Україні минулого року на 21,9% ударило і по транспортному сектору". А основні замовники "Укрбудтранс" - це промислові і будівельні підприємства. ТОВ "Укрбудтранс" - одне з найбільших автотранспортних підприємств східної України, що працює на ринку вантажоперевезень і реалізації вантажної автотехніки понад 10 років. Компанія здійснює перевезення вантажів (до 40 т): самоскидами, тентованими автопоїздами, контейнеровозами, цементовозами, автомобілями з перевезення опор негабаритів (до 26 м).
ТОВ "Укрбудтранс" є структурним підрозділом виробничого об'єднання "Іліташ".
Виробниче об'єднання "Іліташ" - багатопрофільне підприємство, організоване в 1990 р. для розробки і впровадження промислових інвестиційних програм. В даний час до складу ВО "Іліташ" входять понад двадцять підприємств, що здійснюють діяльність за різними напрямами.