ua en ru

"УкрАВТО" спрямує весь одержаний у 2009 р. прибуток у розмірі 5,25 млн грн на розвиток своєї статутної діяльності.

"УкрАВТО" спрямує весь одержаний прибуток у розмірі 5 млн 254 тис. грн на розвиток своєї статутної діяльності. Відповідне рішення було прийнято 6 квітня в ході чергових зборів акціонерів АТ "Корпорація УкрАВТО", повідомляє прес-служба компанії.

Акціонери затвердили річні результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2009 р., звіт і висновки ревізійної комісії.

Збори прийняли рішення про плани та основні напрямки діяльності підприємства на 2010 рік.

Прийнято низку рішень, спрямованих на приведення статуту товариства у відповідність до закону України "Про акціонерні товариства".

Зокрема, виходячи із кількості акціонерів, визначено тип товариства - публічне та змінено найменування товариства з акціонерного товариства "Українська автомобільна корпорація" на публічне акціонерне товариство "Українська автомобільна корпорація". Внесено відповідні зміни до статуту, правління та наглядової ради товариства. Затверджено склад ревізійної комісії.

Збори затвердили рішення, спрямовані на оптимізацію організаційної структури підприємства та зменшення витрат. Зокрема, прийнято рішення про ліквідацію наступних філій:

- "Таврія-авто" (м. Сімферополь, вул. Училищна, 40),

- "Автоцентр на Калиновій" (м. Дніпропетровськ, Жовтневий район, вул. Калинова, 91),

- "Харківський автоцентр" (м. Харків, вул. Шевченка, 315),

- "Автоцентр Радар" (Львівська обл., Пустомитівський рай., с.Сокільники, вул. Стрийська, 14),

- "Автоцентр на Борщагівці" (Київська обл., Києво-Святошинський район, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Кільцева,2),

- "Автоцентр на Кільцевій" (с. Софіївська Борщагівка, вул. Толстого, 2).

Спрощення юридичної структури не вплине на подальше функціонування дилерських центрів за названими адресами.

Прийнято рішення про реорганізацію шляхом приєднання до товариства дочірнього підприємства "Галичина-Авто" (м. Львів, вул. Донецька, буд. 34а) та Львівського регіонального центру "Захід-Авто" (м. Львів, вул. Шевченка, 329).

Крім того, було прийнято рішення про активний розвиток інших прибуткових напрямків діяльності, зокрема, торгівлю сільськогосподарською продукцією, нафтопродуктами та ін. для компенсації негативного впливу від кризи на автомобільному ринку.