ua en ru

"Турбоатом" планує збільшити обсяг реалізації продукції в 2010 р. на 30% - до 900 млн грн.

"Турбоатом" планує збільшити обсяг реалізації продукції в 2010 р. на 30% - до 900 млн грн. Про це повідомив на зборах акціонерів гендиректор підприємства Віктор Субботін, передає кореспондент РБК-Україна. Прогнозована питома вага експорту продукції - 80%.

"У 2010 р. підприємство продовжить роботу над діючими замовленнями для ГЕС "Ла Еска" (Мексика), Новочеркаська ГЕС (Росія), ГЕС Інь Пань і Шеньсігоу для Китаю, Росенергоатом - модернізація атомних станцій, Єгорликська ГЕС (Росія), Луганська ТЕС (Україна), великий контракт підписали "Пакш" (Угорщина), ГЕС Тхакбао (В'єтнам), і окрім цього бере участь в низці тендерів, які проводяться на початку року", - сказав В.Субботін.

Зокрема, зараз "Турбоатом", за словами В.Субботіна, бере участь в тендерах на постачання обладнання до Португалії, Латинської Америки, Ірану і Туреччини. Вже сьогодні, як повідомили на підприємстві, "Турбоатом" працює над завантаженням потужностей на 2011 р.

Крім того, в 2010 р. на технічне переозброєння підприємство планує направити 30 млн грн, що на 10 млн грн більше, ніж в 2009 р.