ua en ru

"Родовід Банк" спростував інформацію ГоловКРУ про ліквідацію документів щодо рекапіталізації банку.

"Родовід Банк" спростував інформацію Головного Контрольно-ревізійного управління про ліквідацію документів щодо рекапіталізації банку. Про це повідомляє прес-служба публічного акціонерного товариства "Родовід Банк" з посиланням на тимчасову адміністрацію.

"Планові перевірки органами СБУ і УБОЗ МВС України проводяться відповідно до поданих "Родовід Банком" заяв стосовно неплатоспроможних клієнтів та їх неліквідних застав. Тимчасова адміністрація "Родовід Банку" заявляє про свою готовність надавати повну інформацію і співробітничати з КРУ", - сказано в повідомленні.

"Родовід Банк" також розраховує, що при формуванні ревізійної комісії банку представник Головного Контрольно-ревізійного управління увійде до її складу, що дасть можливість розкривати інформацію в оперативному режимі і уникнути непорозумінь в майбутньому.

Нагадаємо, 25 березня ц.р. керівник Головного Контрольно-ревізійного управління України Петро Андрєєв заявив, що в "Родовід Банку" зафіксована спроба знищити документи, пов'язані з рекапіталізацією банку. П.Андрєєв також побічно підтвердив факт проведення виїмки співробітниками документації в центральному офісі "Родовід Банку" в Києві, яка, за даними джерела РБК-Україна, відбулася в середу, 24 березня. В той же час, він відзначив, що представники КРУ не були присутні при даній виїмці.