ua en ru

"Кредит-Рейтинг" виключив з контрольного списку рейтингів випуск облігацій ТОВ "Агромат" на 100 млн грн.

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" виключило з контрольного списку рейтингів довгострокового кредитного рейтингу випуску процентних облігацій (серії А, В) промислово-технічної компанії ТОВ "Агромат" (м. Київ) на суму 100 млн грн терміном обігу серії А до 12 липня 2010 р., серії В - до 11 жовтня 2010 р., із збереженням рейтингу на рівні uaВВВ. Прогноз рейтингу - негативний, повідомляє прес-служба агентства.

Виключення кредитного рейтингу з контрольного списку рейтингів пов'язане із завершенням процесу реструктуризації зобов'язань по облігаціях серії А і дотриманням компанією затвердженого графіку погашення облігацій. Заборгованість буде реструктуризована до липня 2010 р. Станом на 16 листопада 2009 р. погашено 24 251 облігація серії А. У обігу залишилося 30 389 облігацій.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових і економічних умов.

Негативний прогноз указує на можливість пониження рейтингу протягом року при збереженні негативної тенденції і реалізації поточних ризиків.

Основним напрямом діяльності компанії є оптова і роздрібна торгівля керамічною плиткою і сантехнікою.