ua en ru

"Краснодонвугілля" в січні-лютому 2010 р. направило на свій розвиток 123,6 млн грн.

Вугледобувна компанія "Краснодонвугілля" в січні-лютому 2010 р. направила на підтримку і оновлення виробничих потужностей, модернізацію устаткування, реалізацію проектів у сфері екології і промислової безпеки 123,6 млн грн. Про це повідомляє сьогодні прес-служба компанії.

За два місяці цього року у ВАТ "Краснодонвугілля" введено в експлуатацію три нові вугільні лави замість відпрацьованих ресурс очисних забоїв. На підготовку лав направлено 91,1 млн грн. На оснащення прохідницьких забоїв в січні-лютому ц.р. направлено близько 20 млн грн. Близько 2 млн грн вкладено в модернізацію і заміну устаткування на збагачувальних фабриках компанії - "Самсонівська" і "Дуванська". Крім того, близько 1 млн грн інвестовано в підземну і поверхневу дегазацію для забезпечення необхідного рівня промислової безпеки підземних робіт.

За два місяці в компанії пробурено 3 поверхневі свердловини загальною протяжністю 4,03 км, а також 9,2 км підземних дегазаційних свердловин.

Всього у 2010 р. на розвиток "Краснодонвугілля" планується направити 699,9 млн грн.

Відкрите акціонерне товариство "Краснодонвугілля" є однією з найбільших вугільних компаній України з видобування і збагачення коксівного вугілля марок "Ж" і "К". До складу "Краснодонвугілля" входять дві шахти і три шахтоуправління, дві збагачувальні фабрики, а також сервісні підрозділи.

Більше 99% акцій ВАТ "Краснодонвугілля" належать ВАТ "Авдєєвський коксохімічний завод".