ua en ru

"Газпром збут Україна" підписав договір з "Нафтогазом України" про покупку газу на 2010 р.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Газпром збут Україна" 13 листопада повністю погодило і підписало договір купівлі-продажу природного газу в 2010 р. з національною акціонерною компанією "Нафтогаз України". Про це повідомляє сьогодні прес-служба компанії. Відповідно до умов договору ТОВ "Газпром збут Україна" в 2010 р. придбає у НАК "Нафтогаз України" для подальшої реалізації підприємствам України природний газ в обсязі, що не перевищує 25% від загального обсягу імпортного природного газу, призначеного промисловим споживачам України.

Договір укладений в рамках виконання умов контракту купівлі-продажу природного газу в 2009-2019 рр., підписаного 19 січня 2009 р. між ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

ТОВ "Газпром збут Україна" оголошує про початок договірної компанії з промисловими споживачами України щодо постачань природного газу в 2010 р.

ТОВ "Газпром збут Україна" - дочірня компанія ВАТ "Газпром", створена для роботи на українському ринку на виконання угоди про врегулювання відносин в газовій сфері між Україною і Російською Федерацією. Компанія має в своєму розпорядженні діючу ліцензію на постачання природного газу за нерегульованим тарифом.