ua en ru

"Альтком" виграв тендер на капремонт 45,5 км ділянки дороги Київ-Харків-Довжанський вартістю більше 600 млн грн.

Фінансово-промислова група "Альтком" виграла тендер на капремонт 45,5 км ділянки дороги Київ-Харків-Довжанський вартістю більше 600 млн грн, повідомляє прес-служба компанії. За словами заступника генерального директора ФПГ "Альтком" Михайла Ковальова, фахівці ООО "Дорожнє будівництво Альтком" планують приступити до робіт в березні. Оплата контракту проводитиметься за рахунок коштів кредиту Світового банку, а відшкодування ПДВ - за рахунок коштів держбюджету України.

Компанії "Югозападдорстрой" (Вінниця), що входить в структуру корпорації "Золоті ворота", "Альтком" (Донецьк) і "Онур" (Туреччина) визнані переможцями тендеру на реконструкцію ділянки дорогі Київ-Харків-Довжанський від Борисполя до Лубен (км 44+500-км 191+400).

"Укравтодор" підпише контракти з цими компаніями протягом 28 днів. Всього планується укласти чотири контракти на проведення капремонту загальною вартістю 294,5 млн дол., а також два договори на надання консультаційних послуг з технічного нагляду за виконанням робіт на суму 4 млн дол.