ua en ru

"Удар" слідом за "Батьківщиною" вирішив підтримати в окрузі №17 самовисуванця Григорія Заболотного

Партія "Удар" вирішила підтримати в одномандатному виборчому окрузі № 17 самовисуванця Григорія Заболотного. Про це повідомляє прес-служба партії.

Заболотний є проректором Вінницького національного аграрного університету і депутатом Вінницької обласної ради, знаходиться в опозиції до влади і балотується шляхом самовисування.

Читайте також: Кого знімуть з виборів "Удар" і "Батьківщина"

У партії "Удар" відзначають, що сьогодні опозиційні сили повинні зробити все, щоб у мажоритарних округах не перемогли кандидати від влади. "Тому потрібно реально оцінити шанси і підтримати опозиційних кандидатів з найвищою підтримкою на округах - як партійних, так і опозиційно налаштованих самовисуванців", - відзначають в "Ударі".

Нагадаємо, вчора "Батьківщина" заявила, що підтримає на виборах в окрузі №17 самовисуванця Григорія Заболотного. "Заболотний повністю підтримує погляди і програму ВО "Батьківщина", - говорилося в повідомленні.

Зазначимо, з самого початку виборчої кампанії в окрузі №17 не було кандидата ні від "Батьківщини", ні від "Свободи". Зате тут балотується кандидат від "Удару" - Федір Кравець. Виходячи з сьогоднішньої заяви "Удару", можна припустити, що Кравець зніме свою кандидатуру на користь Заболотного.