ua en ru

"Київенерго" станом на 17 жовтня підключило до централізованого опалення 97,1% житлових будинків

ПАО "Київенерго" станом на ранок 17 жовтня підключило до централізованого опалення 97,1% житлових будинків, повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що завершено процес підключення до централізованого опалення об'єктів соціальної сфери та житлових будинків, які перебувають у межах відповідальності компанії. Завершальний етап підключення був виконаний у ніч з 16 на 17 жовтня.

Станом на ранок 17 жовтня, компанія подала тепло всім працюючим дитячим садкам, школам та лікувальним корпусам медичних установ. Заявки на підключення до опалення господарських блоків і корпусів, які обслуговують соцоб'єкти, деякі балансоутримувачі на сьогоднішній день не подавали у зв'язку з теплою погодою.

"Відсутність теплоносія у решті будинків пов'язане з пошкодженнями внутрішньобудинкових мереж під час пуску тепла; оперативною ліквідацією пошкоджень, які виникли під час підключення на мережах компанії; а також із завершенням робіт із заміни тепломереж. Ще частина будинків, котрі обслуговуються житлово-будівельними кооперативами (ЖБК) та об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), не отримали теплоносій, оскільки їхні керівники не подали заявки на підключення", - йдеться в повідомленні компанії.

Читайте також: В Києві не планують відключати опалення у зв'язку з потеплінням, - Мазурчак