"Інтергал-Буд" за 2014 р ввів в експлуатацію 200 тис. кв. м житла

"Інтергал-Буд" за 2014 р ввів в експлуатацію 200 тис. кв. м житла

За підсумками 2014 р. будівельна компанія "Інтергал-Буд" ввела в експлуатацію в Києві понад 150 тис. кв. м житла. До кінця поточного року планується збільшити цю цифру до 200 тис. кв. м. Про це повідомили в прес-службі компанії.

У компанії повідомили, що тільки в житловому комплексі "Паркові озера" в 2014 р. були введені в експлуатацію і вже заселені ще три будинки на 517 квартир. Також вже заселені мешканцями квартири в житловому комплексі "Лідер", який, як зазначили в "Інтергал-Буді", був зданий в експлуатацію достроково і визнаний кращим проектом року у конкурсі "Житло-2014", отримавши диплом національної премії "Народне визнання в галузі будівництва". Крім того, раніше озвучених строків, було завершено будівництво будинку №1 житлового комплексу "Малахіт" по вул. Богданівської у Солом'янському районі столиці. У компанії додали, що за швидкі темпи та якісне будівництво комплекс отримав нагороду "Випереджаючи час".

У компанії "Інтергал-Буд" планують на початок 2015 р. ввести в експлуатацію будинок №2 житлового комплексу "Яскравий" і житловий будинок "Лук'янівський" по вул. Мельникова.

Незважаючи на економічну та політичну нестабільність в країні, компанія "Інтергал-Буд" продовжує запускати нові проекти. Так у вересні стартувало будівництво ще одного будинку в житловому комплексі "Малахіт" і нового комплексу на проспекті Космонавта Комарова, який буде складатися з двох будинків на 250 квартир. У листопаді було розпочато будівництво чергового будинку (№9) у житловому комплексі "Паркові озера", йдуть підготовчі роботи по будинку №10. Тут же триває будівництво третьої черги висоток - зводяться чотири будинки. Триває будівництво другої черги в житловому комплексі "Яскравий". Крім іншого, наближається до завершення будівництво будинку №3 житлового комплексу "Деміївка" (Голосіївський район Києва, вул. Деміївська).

У компанії підкреслили, що тільки в Києві одночасно йде будівництво 11 будинків. Зазначається, що "Інтергал-Буд" веде будівництво своїх проектів виключно за рахунок власного фінансування, що дозволяє продовжувати роботи в повному обсязі і розвивати нові проекти.

"Інтергал-Буд" в 2014 р. отримав кілька нагород: у номінації "Надійний забудовник" і "Девелопер Року" в конкурсі "Айбилд Україна" (Ibuild Ukraine-2014), в номінації "Кращий житловий комплекс" ( переможцем став житловий комплекс "Паркові Озера"). Конкурс був організований Конфедерацією будівельників України - об'єднанням, до якого входить понад 80% компаній будівельної галузі (понад 700 організацій) і має представництва у всіх областях України.

В 2015 р. компанією планується забудова житлових комплексів на Позняках, де буде побудовано 5 будинків загальною площею понад 65 тис. кв. м, на Нивках і в селищі Гатне (Київська обл.). Також на поточний момент йде проектування другої черги будівництва житлового комплексу "Малахіт" та житлового комплексу на Анрі Барбюса. Крім того, буде продовжено будівництво наступних черг житлових комплексів "Паркові Озера", "Яскравий" і "Деміївка".

У компанії також відзначили, що крім столичної нерухомості "Інтергал-Буд" веде будівництво і в інших містах України: Львові, Рівному, Житомирі, Ужгороді та Мукачевому.