ua en ru

Загибель військових у Чернігівській області. ДБР розкрило деталі трагедії

Загибель військових у Чернігівській області. ДБР розкрило деталі трагедії Фото: ДБР розкрило деталі загибелі військових у Чернігівській області (Віталій Носач, РБК-Україна)

Трагедія у навчальному центрі у Десні Чернігівської області сталася через детонацію снаряда. Внаслідок вибуху загинуло четверо військових.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державне бюро розслідувань в Telegram.

За даними слідства, 18 березня у військовій частині проводилися штатні стрільби. Під час навчань здетонував снаряд, внаслідок чого загинуло чотири солдати.

Тіла військовослужбовців направлено до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення відповідних досліджень. ДБР відкрило кримінальну справу за ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 березня у навчальному центрі ім. князя Ярослава Мудрого у Чернігівській області загинуло четверо військовослужбовців.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.