ua en ru

Відкриття фірмового відділу продажу ЖК "Паркова вежа"

29 травня 2014 року відбудеться офіційне відкриття нового відділу продажу об'єктів нерухомості від Ковальської!

З метою покращення обслуговування та зручності своїх інвесторів, Група «Ковальська» продовжує відкривати офіси продажу поруч із власними новобудовами.

Відтепер усі бажаючі придбати житло в комплексі ЖК «Паркова вежа», що по вул. Червонопільська, 2г, зможуть не тільки відвідати будівельний майданчик, побачити на власні очі хід будівництва комплексу та помилуватися парком, а й отримати всю необхідну інформацію стосовно його особливостей та переваг, цін та привабливих пропозицій на квартири у затишному і просторому офісі, що знаходиться на першому поверсі будинку.

Запрошуємо розділити з нами цю подію, завітавши на відкриття, яке відбудеться о 10:00!

Графік роботи відділу продажу для відвідування наступний:
З понеділка по п'ятницю - із 9:00 до 19:00;
У суботу - з 10:00 до 17:00;
Неділя - вихідний.

Контакти відділу:
м. Київ, вул. Червонопільська, 2г
тел.: (050) 417-71-88;
тел.: (095) 281-11-27.

Інформаційна справка:
ЖК «Паркова вежа» - це сучасний 27-поверховий комплекс на 362 квартири, що знаходиться у Подільському районі м. Києва по вул. Червонопільська, 2 г.

Він розташований на правому березі в одному з екологічних місць Києва, де вдало поєдналися зручна інфраструктура та мальовничий парк «Крістерова гірка».

Вже зведено 16 поверхів, завершення будівництва та передача власникам під заселення заплановано на III квартал 2015 року.

«ЖК «Паркова вежа» - комфортний та сучасний будинок зі своєю неповторною атмосферою, що поєднує міське життя та гармонію природи».

Прес-служба Асоціації "Промислово-будівельна група "Ковальська"

тел.факс: (044) 591-70-44

Карта проїзду до відділу продажу:

Відкриття фірмового відділу продажу ЖК "Паркова вежа"