ua en ru

Велетень наїхав на ціну! KIA Sorento стартує від 23 500 доларів США

(Київ) 1 грудня 2009 року - Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб'ютор автомобілів KIA в Україні, повідомляє про початок безпрецедентної акції із зниження цін на моделі KIA Sorento 2009 року випуску. В залежності від комплектаціїї ціни на популярний позашляховик зменшились на 2 800 - 3 000 доларів США*. Тепер повнопривідний SUV із 2,5-літровим дизельним двигуном можна придбати лише за 23 500 доларів США*!Чисельні конструкторські вдосконалення у поєднанні з електронною системою постійного повного приводу роблять KIA Sorento беззаперечним лідером як на екстремальному бездоріжжі, так і на тісних вулицях густонаселених мегаполісів.
Подібно до інших автомобілів бренду KIA позашляховик Sorento забезпечує безпрецедентно високий рівень безпеки для пасажирів. Автомобіль оснащений системою ABS з електронним розподіленням тормозного зусилля (EBD), системою курсової стійкості (ESP), передніми та боковими подушками безпеки, боковими шторками і активними подголівниками.
Справжні цінителі комфорту залишаться задоволеними багатством та технологічністю опцій KIA Sorento. Двозонний клімат-контроль дозволить водію та пасажиру незалежно один від одного регулювати температуру повітря в салоні. Під час далеких подорожей стане в нагоді система круїз-контролю з управлінням на кермі. Електросклопідйомники чотирьох дверей, передні сидіння, склоочищувачі та електродзеркала з підігрівом, сидіння водія з можливістю електрорегулювання - Sorento створений, аби задовольнити вимоги найвибагливіших споживачів.
Важливо: на всі автомобілі KIA нового покоління, що продаються в дилерській мережі офіційного дистриб'ютора автомобілів КІА в Україні «ФАЛЬКОН-АВТО», поширюється гарантія 7 років. Це найкраща пропозиція в конкурентній групі по гарантійному обслуговуванню на українському ринку. Вона стала можливою завдяки виключно високій якості продукції KIA Motors - ключовій складовій філософії південнокорейського бренду, та впевненості в цій якості офіційного дистриб'ютора КІА в Україні компанії «ФАЛЬКОН-АВТО».
Попереду зимовий сезон та підготовка до довгоочікуваних Новорічних і Різдвяних свят. Тож саме час подбати про гідні подарунки та якомога швидше вирушати у захоплюючу подорож назустріч численим пригодам. Вишуканий, просторий та потужний позашляховик KIA Sorento за мить домчить Вас до найзаповітніших мрій у будь-який куточок світу!
Поспішайте! Кількість KIA Sorento за спеціальними цінами обмежена!

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує дев’ять моделей – Абсолютно Новий Cerato, Cerato Koup, cee’d (три типи кузовів), Magentis, Mohave, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage.

www.kia.ua/whats_new/news/187.html