ua en ru

Обвал будинку в Марселі: під завалами знайшли тіла двох загиблих

Обвал будинку в Марселі: під завалами знайшли тіла двох загиблих Фото: у Марселі під завалами будинку знайшли тіла двох людей (twitter.com/Mediavenir)

Під завалами будинку у французькому Марселі знайшли тіла двох людей. Всього після інциденту на зв'язок не виходили восьмеро осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BFMTV.

"Два бездиханних тіла" були виявлені в ніч з неділі на понеділок під завалами обвалених будівель на вулиці Тіволі в Марселі", - розповіли ЗМІ рятувальники.

Зазначається, що з огляду на особливі труднощі в роботі, розбір завалів ще займе певний час, після чого судова влада зможе приступити до ідентифікації загиблих.

Відомо, що в будинку на вулиці Тіволі, 17, що складається з чотирьох квартир, мешкало вісім осіб.

"Це ті вісім осіб, про яких ми поки що нічого не знаємо. Скоріше за все - це люди похилого віку і молода пара років тридцяти", - повідомили правоохоронці журналістам.

Нагадаємо, в ніч на 9 квітня в Марселі обвалився чотириповерховий житловий будинок, через що поранення отримали п'ятеро людей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.