ua en ru

Во Львове мужчина угрожал прохожим пистолетом

Во Львове мужчина угрожал прохожим пистолетом Иллюстративное фото (varianty.lviv.ua)

Вооруженного мужчину задержали в ночном клубе

Во Львове нетрезвый мужчина на улице угрожал прохожим пистолетом. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на полицию Львовской области.

Сообщается, что накануне поздним вечером поступило сообщение, что на улице Чайковского неизвестный с пистолетом угрожал убийством мужчине, его жене и ребенку, наставляя на них пистолет. После этого мужчина зашел в клуб, где его позже задержали полицейские роты тактико-оперативного реагирования и патрульные.

"Задержанным оказался 40-летний львовянин. Пистолет был в боевой готовности. С места происшествия изъяли пистолет, визуально похожий на ПМ, со спиленными маркировками (1 патрон калибра 9 мм, находился в патроннике) и присоединенным глушителем, 2 магазина по 8 патронов калибра 9 мм, раскладной нож", - говорится в сообщении.

Задержанному грозит уголовная ответственность по ч.4 ст.296 УК (хулиганство, сопровождающееся особой дерзостью или исключительным цинизмом с применением огнестрельного оружия).

Увага, присутня ненормативна лексика!

Чоловік з пістолетом із глушником навіть не встиг чинити опору коли його затримували ТОРівцві Вчора близько 23 години до патрульних надійшов виклик про нетверезого чоловіка на вулиці Вороного із предметом схожим на пістолет із глушником. На виклик вирушили: екіпаж роти тактико-оперативного реагування(далі ТОР) та патруль Галицького району. Тримаючи зв’язок із заявником поліцейські встановили, що особа зайшла в клуб на вулиці Чайковського. Водночас надійшов виклик, що на згаданій вулиці невідомий з пістолетом погрожує вбивством чоловікові, його дружині і дитині наставляючи на них зброю. ТОР зайшовши до закладу при вході побачив чоловіка з пістолетом і негайно повалив його на землю, роззброїв та одягнув кайданки. Порушник навіть не встиг чинити опору. Затриманим виявився 40-річний львів’янин. Пістолет був у бойовій готовності, патрон вже був у патроннику. З місця події вилучили пістолет візуально схожий на «ПМ» із спиляними маркуваннями (1 патрон калібру 9 мм, знаходився у патроннику) та приєднаним глушником, 2 магазини по 8 патронів калібру 9 мм, розкладний ніж, 1 рукавиця. Як з‘ясувалося, цей чоловік погрожував ще близько 10 особам і всі написали заяви. На місці працювали слідчі Галицького відділу поліції, а згодом, разом з ними ТОРівці супроводили затриманого в ізолятор тимчасового тримання у місті Пустомити. Чоловікові загрожує відповідальність за ч.4 ст.296 ККУ(Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років). #Lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Вівторок, 3 вересня 2019 р.

Напомним, ранее сообщалось, что в Киеве водитель устроил стрельбу, в результате инцидента был ранен мужчина. Пострадавшего доставили в больницу, а для задержания подозреваемого объявляли план "Перехват".

До этого стрельбу устроили в одном из почтовых отделений Харьковской области.