ua en ru

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу

Автор: RBC.UA
Україна - Молдова. Кожен матч у відбірковій групі "H" до ЧС-2014 для збірної України має неймовірно високу важливість - нашій збірній необхідно набирати очки, щоб компенсувати провальний старт у відборі до мундіалю. Команда Молдови вже показала, що може відбирати очки в українців, однак сьогодні нашим сусідам повторити свій подвиг не вдалося. Дивитися матч Україна - Молдова можна було на телеканалі Інтер, онлайн трансляція на нашому сайті почалася о 21:00.

Україна - Молдова. Кожен матч у відбірковій групі "H" до ЧС-2014 для збірної України має неймовірно високу важливість - нашій збірній необхідно набирати очки, щоб компенсувати провальний старт у відборі до мундіалю. Команда Молдови вже показала, що може відбирати очки в українців, однак сьогодні нашим сусідам повторити свій подвиг не вдалося. Дивитися матч Україна - Молдова можна було на телеканалі Інтер, онлайн трансляція на нашому сайті почалася о 21:00.

26 березня, 21:00
Україна - Молдова 2:1

90+3 хв. Звучить фінальний свисток на "Чорноморці". Україна заслужено перемогла Молдову. З перемогою, шановні читачі!

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу90+1 хв. Що творить Степаненко... Прямою ногою на лінії штрафної Молдови Тарас в'їхав прямо в обличчя Бордіяну. Справедлива червона картка.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу90 хв. Дебютант з'являється на полі у складі збірної України: Гречішкін вийшов замість Гусєва.

89 хв. Гусєв подав кутовий з лівого флангу - стандарт України перетворився в контратаку Молдови, яку зірвав Кучер.

85 хв. Гусєв пробивав з лінії штрафної Молдови - Намашко кінчиками пальців витягнув м'яч з лівої дев'ятки воріт. Суддя вказав на вільний удар, дивне рішення.

84 хв. Градус боротьби піднявся до максимуму. Серія небезпечних підкатів від футболістів обох збірних завершилася фолом Бордіяна на Гусєві.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу80 хв. Суворов класним ударом метрів з п'ятнадцяти поклав м'яч в лівий нижній кут воріт Пятова - 2:1.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу78 хв. Заміна у Молдови: Суворов вийшов замість Дедова.

77 хв. Тимощук віддав на Безуса, який другим дотиком з тридцяти метрів пробив по воротах Молдови - м'яч пролетів в метрі від лівої стійки.

74 хв. Безус віддав гарну діагональ на Степаненко, який мав всі шанси увірватися в штрафну і вийти один на один з Намашко, але пробіг мимо м'яча і втратив момент. Могло би бути небезпечно.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу71 хв. Хачерідііііііі!!!! Ярмоленко подав кутовий, а Євген стрибнув вище за всіх і головою відправив м'яч у ворота Намашко!

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу69 хв. Дорош вийшов на поле замість Бугаєва.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу67 хв. Заміна у Молдови: Оніка замість Пащенко.

66 хв. Шевчук у лицьової лінії поля отримав пас від Степаненко, але простріл у Шевчука не вийшов - м'яч зрізався з ноги і полетів за лінію поля.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу62 хв. Заміна в українців: замість Селезньова на поле вийшов Безус.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу60 хв. Ярмоленкоооооооо!!!! Селезньов навісив на Зозулю, який перебуваючи в штрафній, головою скинув м'яч на набігаючого Ярмоленко. Андрій в дотик переграв Намашко, вколотивши м'яч в сітку воріт.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу59 хв. Георгієв за фол на Гусєві отримав жовту.

Україна - Молдова: Стенограма онлайн трансляції матчу58 хв. Селезньов отримав жовту картку за фол в центрі поля проти Дедова - грубо пішов у підкат Євген.

55 хв. Бордіян подавав штрафний з правого флангу - після рикошету від Кучера м'яч пішов на кутовий, з яким без проблем впоралися захисники українців.

54 хв. Хачеріді подавав на Зозулю перебуваючи на правому куті штрафного молдован, Роман стрибнув вище за всіх і головою пробив у правий нижній кут воріт Намашко, але воротар знову зіграв бездоганно.

52 хв. Федецький класно прострілив з правого флангу, але Єпуряну зумів винести м'яч на кутовий, що не призвів до небезпеки.

50 хв. Селезньов... Заліз Євген в офсайд, не дочекавшись передачі Зозулі, в результаті обіграв воротаря і дозволив Ярмоленко забити, але гол не був зарахований.

47 хв. Зозуля проривався до штрафної по лівому флангу і чомусь вирішив впасти в боротьбі з Головатенко. Міг віддавати простріл Роман, було б куди небезпечніше.

46 хв. Почався другий тайм! Україні просто необхідно дотиснути збірну Молдови і забити перший м'яч. Вперед, Україно!

Перерва

45+1 хв. Свисток на перерву застав українців в черговій атаці. 0:0 після першого тайму, не найвдаліший рахунок для нашої збірної.

44 хв. Ярмоленко заробив штрафний у метрах двадцяти від воріт Намашко. Стандарт виконував Гусєв, м'яч після удару Олега потрапив в стінку і міг влучити в ліву дев'ятку воріт, але воротар молдован знову зіграв чудово, відбивши складний удар.

42 хв. Ярмоленко навішував в штрафну на Гусєва, але Олег не зміг дотягнутися до м'яча. Українцям постійно не вистачає буквально пари сантиметрів для того, що б змінити нарешті рахунок на табло.

Тим часом сніг в Одесі посилюється. Не виключено, що у другому таймі команди будуть грати помаранчевим м'ячем.

39 хв. Дедов грубо збив Федецького в метрах тридцяти п'яти від своїх воріт. Потенційно небезпечний стандарт виконав Тимощук, подарувавши м'яч суперникові.

37 хв. Знову гра заспокоїлася. Молдова контролює м'яч у центрі поля, намагаючись вийти в позиційну атаку.

34 хв. Зозуля класно віддав на хід Шевчуку, який набігаючи по лівому флангу вирізав ідеальну передачу на лінію воротарської, звідки Ярмоленко в дотик відправив м'яч трохи лівіше від лівої стійки воріт Намашко. Пора забивати, відмінні моменти втрачає наша збірна.

31 хв. Тимощук вирішив пробити зльоту метрів з тридцяти - сильно вище воріт.

29 хв. Зозуля перехопив передачу Бордіяна, перебуваючи біля штрафної молдован, і віддав пас на Ярмоленко, який замість удару з лінії штрафної площі вирішив обіграти трьох захисників наших сусідів - момент втрачено.

26 хв. Ярмоленко подав кутовий з правого флангу, але передача виявилася неточною. Навіть під час подачі кутового у штрафну молдован летять сніжки. Соромно якось.

23 хв. Ярмоленко по правому флангу вийшов один на один з Намашко, але не зміг переграти голкіпера наших сьогоднішніх суперників. Класний матч проводить Намашко сьогодні.

20 хв. Зозуля вийшов один на один з Намашко, але арбітр зафіксував офсайд, який дійсно мав місце бути.

17 хв. Дедов навішував в штрафну українців з лівого флангу - пас вийшов неточним. Гра заспокоїлася, все частіше атаки українців завершуються в центрі поля.

Негарно поводяться вболівальники збірної України, які сидять за спиною голкіпера збірної Молдови - Намашко буквально закидають сніжками. Як би не покарали нашу збірну за таку поведінку фанів.

13 хв. Гусєв подав кутовий з лівого флангу - Намашко буквально зняв м'яч з голови Хачеріді і вибив круглого у поле.

12 хв. Ярмоленко відмінно пробив з лінії штрафної - Намашко в приголомшливому сейві перевів м'яч на кутовий.

11 хв. Ярмоленко класним пасом вивів Селезньова один на один з Намашко, але Євген в ближньому бою не зміг переграти воротаря молдован.

10 хв. Молдова перейшла в позиційну атаку, двічі вкидаючи аут прямо в штрафну площу Пятова. Апогеєм атаки підопічних Караса неточний пас Бугаєва в карний майданчик українців.

6 хв. Непоганий початок від українців: Гусєв навішував з лівого флангу на Зозулю, який переграв Намашко, головою скинувши м'який пас на Селезньова. Нажаль Євгена від м'яча відтіснив захисник збірної Молдови, вибивши м'яч на кутовий, який, у свою чергу, привів до удару Гусєва трохи правіше правої дев'ятки воріт Намашко.

4 хв. Ярмоленко навішував зі штрафного, який сам заробив. Подача з правого флангу атаки не знайшла адресата в штрафній молдован.

2 хв. Бугаев в хорошому регбійному стилі зупинив Ярмоленко в центрі поля, але арбітр вирішив не карати гравця збірної Молдови жовтою карткою в самому початку зустрічі.

1 хв. Почався матч в Одесі! Сніг падає на зелений газон стадіона "Чорноморець", який, до речі, практично повністю заповнений. Побажаємо успіху нашій збірній, сьогодні нас влаштує тільки перемога!

Стартові склади:

Україна: 12.Пятов, 4.Тимощук(К), 13.Шевчук, 6.Степаненко, 8.Зозуля, 7.Ярмоленко, 11.Селезнев, 9.Гусев, 17.Федецький, 5.Кучер, 3.Хачеріді.
Запасні: 1.Горяйнов, 23.Худжамов, 2.Селін, 10.Морозюк, 14.Гоменюк, 15.Безус, 16.Мандзюк, 18.Кравченко, 19.Гречішкін, 20.Ракицький, 21.Бутко, 22.Девіч.
Молдова: 1.Намашко, 3.Головатенко, 13.Булгару, 14.Бордіян, 15.Епуряну(К), 16.Бугаев, 10.Дедов, 17.Іоніца, 18.Георгіев, 19.А.Пащенко, 21.Сідоренко.
Запасні: 12.С.Пащенко, 23.Негай, 2.Армаш, 4.Оніка, 5.Ерхан, 6.Дорош, 7.Чеботару, 8.Антоніуц, 9.Пікущак, 11.Жосан, 16.Суворов, 22.Жардан.