ua en ru

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Автор: RBC.UA
Рубін - Челсі. У першому матчі цієї пари, який проходив в Лондоні, Рубін поступився Челсі з рахунком 3:1. Сьогодні казанці перемогли, але тим не менш не вийшли у півфінал Ліги Європи. Дивитися матч Рубін - Челсі можна було на каналі Футбол +, онлайн трансляція на нашому сайті почалася о 19:00.

Рубін - Челсі. У першому матчі цієї пари, який проходив в Лондоні, Рубін поступився Челсі з рахунком 3:1. Сьогодні казанці перемогли, але тим не менш не вийшли у півфінал Ліги Європи. Дивитися матч Рубін - Челсі можна було на каналі Футбол +, онлайн трансляція на нашому сайті почалася о 19:00.

Читайте також: Базель - Тоттенхем: Онлайн трансляція матчу Ліги Європи

11.04. 19:00
Рубін - Челсі 3:2 (перший матч 1:3)

90+3 хв. Звучить фінальний свисток. Рубін переміг, але цієї перемоги не виявилося достатньо для того, щоб вийти у півфінал Ліги Європи.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи90+1 хв. Іванович вийшов на поле замість Лампарда.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи90 хв. Оскар отримав жовту за удар по м'ячу після свистка.

89 хв. Натхо закидав в штрафну на Кальошина, але Мозес вистрибнув вище гравця Рубіна.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи87 хв. Першу жовту картку в матчі отримує Маркано за фол на Торресі.

84 хв. Єрьоменко вирішив пробити з тридцяти метрів, але не потрапив по воротах. Цікаво навіщо Роман бив, адже прямо перед ним було достатньо вільних партнерів по команді.

81 хв. Забивати міг Рондон - Ансальді навісив на лінію воротарської, звідки нападаючий Рубіна головою пробив прямо в Чеха.

79 хв. Тисне Рубін. Караденіз навішував з лівого флангу, але захисник Челсі був першим на м'ячі.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Заміна у Челсі: Бенаюн йде, Оскар виходить.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи75 хв. Натхо спокійно реалізував пенальті, пробивши в ліву дев'ятку воріт Чеха.

74 хв. Рязанцев впав від поштовху Аспілікуети в штрафній Челсі, суддя призначив пенальті.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи71 хв. Остання заміна у Рубіна: Рязанцев виходить замість Касаєва.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи67 хв. Дядюн замінив Орбаїса.

66 хв. Караденіз міг вриватися в вільний простір в штрафній площі Челсі, але не зміг обіграти Мікела. Трохи придавив Рубін лондонців зараз.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи62 хв. Ансальді класним навісом знайшов у штрафній Челсі Караденіза, який головою переправив м'яч у ворота Чеха - 2:2.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи60 хв. Раміреса змінив Обі Мікел.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи55 хв. Віктор Мозес ховає надії Рубіна. Орбаїс обрізався в центрі поля, м'яч підхопив Террі, віддав на Мозеса, той обігрався з Раміресом і пробив трохи нижче правої дев'ятки воріт Рижикова - 1:2.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи51 хв. Рубін забиває! Орбаїс навісив з метрів сорока, Маркано стрибнув вище за всіх і головою відправив м'яч під ліву штангу - 1:1.

49 хв. Касаєв виманив на себе двох захисників Челсі і спробував навісити, але набагато логічніше виглядав би пас назад на абсолютно вільного Натхо, який міг спокійно входити в штрафну.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи46 хв. Почався другий тайм. З заміни почав його Рубін: на полі з'явився Калешин, замінивши Кузьміна.

Перерва

45+1 хв. Натхо шикарним пасом вивів Караденіза один на один з Чехом, але переможцем з дуелі вийшов воротар, відбивши складний удар в дальній від себе кут воріт.

43 хв. Лампард прострілював, перебуваючи на лівому фланзі біля самої лицьової лінії, але партнери не відгукнулися на непогану передачу.

40 хв. Ансальді втік від Аспілікуети по своєму флангу і міг небезпечно подавати, але суддя зафіксував неіснуючий офсайд.

36 хв. Ансальді навісив з лівого флангу, але зробив це дуже неточно - м'яч полетів за лицьову. Хвилиною пізніше Єрьоменко непогано пробивав з лінії штрафного, але м'яч влучив у Террі.

33 хв. Єрьоменко закидав м'яч в штрафну Челсі, де на нього повинен був виходити Рондон, але форвард Рубіна чомусь зіграв дуже статично.

30 хв. Караденіз непогано навішував в штрафну, Рондон грудьми прийняв м'яч, і другим дотиком пробив - сильно вище воріт.

27 хв. Мозес небезпечно навішував з лівого флангу атаки Челсі, Лампард виграв верхову боротьбу, але акцентованого удару нанести не зумів.

24 хв. Рубін намагається щось створити попереду, але поки всі спроби виглядають не дуже небезпечно. Немає швидкого пасу, швидкостей, казанці атакують стоячи.

20 хв. Рондон віддав Караденізу, який перебував на лінії штрафної Челсі, той відкотив назад під удар Рондону, але удар у форварда Рубіна не вдався - м'яч зрізався з ноги.

17 хв. Кузьмін стрибнув повз м'яч на своїй половині поля, круглого підхопив Мозес, і пройшовши кілька метрів завдав удар - Рижиков зафіксував м'яч в руках.

14 хв. Торрес навішував з правого флангу, Бенаюн зміг пробити, але м'яч пролетів біля лівої стійки воріт Рубіна. Занадто багато дозволяють захисники Рубіна гравцям групи атаки Челсі.

11 хв. Челсі нікуди не поспішає, Рубін поспішає, але безрезультатно. Лемпард непогано закидав у штрафну, але трохи перекинув ворота.

7 хв. Ансальді навішував з лівого флангу, але навісами оборону британської команди не здивуєш.

Рубін - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи4 хв. Забиває Челсі. Рижиков занадто далеко вийшов, зустрічаючи Торреса, який вибіг в контратаку, Фернандо спокійно перекинув воротаря - 0:1.

3 хв. Міг забивати Рубін. Караденіз віддавав простріл на Єрьоменко, який набігав по центру штрафної, але Роман пробив прямо в захисника. Якби гравець Рубіна влучив по воротах - Чех би не врятував.

1 хв. Почався матч у Москві. Трибуни Лужників практично порожні, як і завжди, коли Рубін грає домашні матчі в Москві. Рубін грає в бордовій формі, Челсі у синій.

Склади команд:

Рубін: Рижиков, Кузьмін, Навас, Маркано, Ансалді, Касаєв, Орбаїс, Натхо, Караденіз, Єрьоменко, Рондон.
Челсі: Чех, Аспілікуета, Террі, Давід Луїс, Феррейра, Рамірес, Аке, Мозес, Лампард, Бенаюн, Торрес.