ua en ru

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Автор: RBC.UA
Малага - Порту. Малага таки зуміла довести матч до прийнятного для себе рахунку і вийшла у наступний раунд плей-офф Ліги Чемпіонів. Дивитися матч Малага - Порту можна було на каналі Футбол, онлайн трансляція на нашому сайті почалася в 21:40.

Малага - Порту. Малага таки зуміла довести матч до прийнятного для себе рахунку і вийшла у наступний раунд плей-офф Ліги Чемпіонів. Дивитися матч Малага - Порту можна було на каналі Футбол, онлайн трансляція на нашому сайті почалася в 21:40.

13 березня, 21:45
Малага, Стадіо ле Росаледа
Малага - Порту 2:0 (перший матч 0:1)

Завершився матч в Малазі! Спасибі, що були з нами!

90+3 хв. Штрафний з центру поля буде подавати Порту - Елтон пішов у штрафну. Стандарт не привів до небезпеки. Ледь Малага винесла м'яч зі штрафної, суддя дав фінальний свисток!

90 хв. Мартінес забиває у ворота Малаги, але робить це з двометрового офсайду.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Остання заміна у Малаги: Камачо виходить замість Хоакіна.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. Жовта для Мангала за небезпечний підкат біля своєї штрафної. Малага довго розігрувала штрафний, що не призвів до небезпеки.

80 хв. Після подачі штрафного біля воріт Малаги Майкон головою переправив м'яч у ворота, проте суддя зафіксував офсайд, який був мінімальним.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. Заміна у Малаги: Піазон вийшов замість Савіоли.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Кутовий з правого флангу подала Малага - Рокі Санта Круз стрибнув вище за всіх і відправив м'яч у ворота Елтона! Браво, Малага! Ось це матч!!!

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Рокі Санта Круз виходить на поле замість Баптісти.

72 хв. Атсу міг увійти на швидкості в штрафну Малаги, але був зупинений Гамесом, щоправда, не зовсім в рамках правил. Суддя залишив фол без уваги.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Атсу виходить на поле замість Алекса Сандро.

67 хв. Порту вперше за останні хвилини вийшов в позиційну атаку, яка захлинулася буквально на п'ятому пасі.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Тулалан отримав жовту картку за грубий підкат ззаду в центрі поля. Гонсалес, якому дісталося, на щастя не отримав травми.

62 хв. Іско забіг у вільний простір в штрафній Порту і в падінні пробив з гострого кута - в сантиметрах від правої штанги пройшов м'яч.

59 хв. Іско прийняв м'яч на лінії штрафного після подачі кутового і пробив - після удару гравця Малаги круглий полетів вище воріт.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів58 хв. Варела залишив поле, поступившись місце Майкону.

57 хв. Тисне Малага, за останні хвилини тричі навішуючи і прострілюючи в штрафну Порту - захисники португальського клубу поки тримаються.

55 хв. Гамес навішував з правого флангу - Елтон без проблем зафіксував м'яч в руках. Хвилиною пізніше Іттуре прострілював з того ж флангу - захисники Порту нейтралізували небезпеку біля своїх воріт.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів50 хв. Ось так! Жовті картки першого тайму зіграли свою роль! Хоакін пройшов Дефура і міг увійти у вільний простір в штрафній Порту, але останній вирішив піти в підкат ззаду, за що отримав другу жовту за матч. Порту залишилися в меншості.

48 хв. Отаменді фолив на Баптісті, але сам себе покарав за фол. Гравець Порту настільки хотів вистрибнути вище гравця Малаги, що перелетівши того впав обличчям на газон.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Заміна у Порту. Родрігес вийшов замість Моутінью.

У паралельному матчі Арсенал після першого тайму виграє у Баварії з рахунком 0:1.

Перерва. У другому таймі очікуємо продовження битви!

45 хв. Тайм закінчився під атаки Малаги, яка зловила кураж. Суддя не став додавати часу, і дав свисток про закінчення тайму на сорок п'ятій хвилині.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів43 хв. Іско!!! Справедливість всеж існує! Півзахисник Малаги отримав м'яч поруч зі штрафною і класно пробив - м'яч потрапив в праву дев'ятку воріт Елтона, залишивши того поза епізодом.

40 хв. Савіола забив гол у ворота Порту, проте арбітр м'яч не зарахував. Мабуть, судді здалося, що Баптіста, який впав перед Елтоном, перешкодив воротареві взяти м'яч у руки після навісу від Іско. Повтор показав, що суддя помилився двічі: Баптісту штовхав гравець Порту, так і контакту з воротарем у гравця Малаги не було, Елтон сам випустив м'яч з рук.

36 хв. Хоакін подав кутовий з правого флангу - м'яч пролетів повз всіх і потрапив до Антунеша, який з лінії штрафної класно пробив по воротах. Елтон зумів відбити м'яч на другий кутовий, який привів до легкого удару головою у виконанні Тулалана, що не став проблемою для голкіпера Порту.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів33 хв. Чергова жовта: Гамес зрубив Мартінеса біля своєї штрафної - стандарт був розіграний невдало.

31 хв. Хоакін увійшов до штрафної по правому флангу і пробив з гострого кута - повз ворота.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Парад жовтих карток на Росаледі! Алекс Сандро отримує черговий гірчичник за фол в центрі поля.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів29 хв. Демікеліс отримав жовту за підкат ззаду в центрі поля. Суддя дійсно послідовний.

27 хв. Савіола вийшов один на один з Елтоном, але суддя зафіксував офсайд. Справедливості заради відзначимо, що форвард Малаги дійсно перебував у мінімальному офсайді.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів25 хв. Дефур зірвав контратаку Малаги, за що і отримав жовту картку.

24 хв. Гонсалес пробив метрів з п'ятнадцяти - після рикошету від Ітурре м'яч пішов на кутовий, що не призвів до небезпеки.

20 хв. Іско міг вивести свою команду в небезпечну контратаку три на три, але гравцеві іспанців банально не вистачило швидкості, гравці Порту змогли наздогнати півзахисника Малаги і відібрати м'яч.

Малага - Порту: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів17 хв. Отаменді отримав жовту за фол біля своєї штрафної на Антунеші - захисник Порту зрубав гравця Малаги. Сам стандарт до небезпеки не призвів.

15 хв. Мартінес повинен був отримати жовту за дуже небезпечну гру - форвард Порту влучив ногою в голову Демікеліса. Суддя пробачив гравця португальців.

13 хв. Іско виконав подачу штрафного метрів з сорока - Баптіста зумів пробити головою у бік воріт. М'яч пройшов в двох метрах від правої штанги.

10 хв. Данило увійшов у штрафну іспанців і пробив з гострого кута - неточно. Порту грає небезпечніше.

7 хв. Мартінес міг втекти від захисників і вийти на побачення з воротарем Малаги, однак Велігтон зумів відібрати м'яч у нападаючого Порту.

6 хв. Поки гра проходить в центрі поля. Порту намагається взяти м'яч під свій контроль, Малага намагається огризатися.

3 хв. Баптіста віддавав передачу,яка могла вивести Савіолу на побачення з Елтоном, у вільний простір, але м'яч до форварда Малаги не дійшов - Данило зумів змінити траєкторію польоту м'яча у відмінному підкаті.

1 хв. Почався матч в Малазі! Трибуни Росаледи передбачувано заповнені під зав'язку. Малага грає в біло-блакитних кольорах, Порту грає в фіолетово-чорній формі.

Добрий вечір, шановні читачі! До початку матчу залишилося всього двадцять п'ять хвилин - є час згадати минулу зустріч сьогоднішніх суперників. Відео єдиного гола, забитого у тому матчі можна подивитися тут.

Склади команд:

"Малага": Кабальєро, Гамес, Велігтон, Демікеліс, Антунеш, Хоакін, Тулалан, Ітурра, Іско, Савіола, Баптіста.
Запасні: Камені, Лугано, Санчес, Камачо, Піазон, Себа, Санта Крус.
"Порту": Елтон, Даніло, Мангаля, Алекс Сандро, Отаменді, Лучо Гонсалес, Моутінью, Фернандо, Дефур, Мартінес, Варела.
Запасні: Фабіано, Майкон, Каштру, Ізмайлов, Хамес Родрігес, Лієдсон, Атсу.