ua en ru

В Чорнобилі горить 130 га сухої трави, - ДСНС

В Чорнобилі горить 130 га сухої трави, - ДСНС Фото: Гасіння осередків займання в Зоні відчуження продовжується

На місці події розгорнуто штаб пожежогасіння

На території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща" у зоні відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення в Чорнобилі в районі с. Ковшилівка та смт Поліське в поймі річки Вуж продовжується гасіння осередків загорання сухої трави та очерету. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, згідно з повідомленням прес-служби, станом на ранок вівторка пожежа в Чорнобилі продовжується, вона розповсюдилась на 130 га землі. До гасіння пожежі залучено 24 одиниці техніки та 117 чоловік, у тому числі від ДСНС 13 одиниці техніки та 82 чоловіки особового складу.

"Станом на 7 год. 30 червня гасіння осередків загорання продовжується. Вертольотом ДСНС організовано повітряну розвідку для оцінки обстановки та залучення пожежної авіації", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на місці події розгорнуто штаб пожежогасіння, працює мобільна оперативна група на чолі з заступником начальника ГУ ДСНС у Київській області Кісільовим П.С. Загальну координацію дій з гасіння пожежі здійснює Перший заступник Голови ДСНС Мельчуцький О.Г.

Відзначимо, вчора, 29 червня о 17 год. 10 хв. на території комплексу лісового господарства „Чорнобильська пуща" у зоні відчуження в Чорнобилі виникло загорання сухої трави та очерету яке розповсюдилося окремими осередками на площі близько 130 га.

Інформація щодо загорання сухої трави на території комплексу лісового господарства «Чорнобильська пуща» (Станом на 7 год...

Posted by Державна служба України з надзвичайних ситуацій on 29 Июнь 2015 г.

Раніше, 28 квітня на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща" в Зоні відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення в районі сіл Буряківка, Рудня-Іллінецька, Глінка, Луб'янка Іванківського району на площі близько 320 гектарів виникла лісова пожежа. О 10:30 29 квітня пожежа була локалізована.