ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих немає, два бійця підірвалися на розтяжці, - АПУ

В зоні АТО за добу загиблих немає, два бійця підірвалися на розтяжці, - АПУ Фото: Андрій Лисенко

Два військових підірвалися на розтяжці біля Горлівки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу ніхто не загинув, проте два бійці отримали поранення, підірвавшись на розтяжці біля Горлівки Донецької області. Про це сьогодні на брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих військовослужбовців немає, 2 воїна підірвалися на розтяжках. Це сталося на північ від Горлівки", - повідомив Лисенко.

Він повідомив, що військовим була надана медична допомога, їх життю нічого не загрожує.

"Щодо підриву двох військовослужбовців. Підкреслюю, ніхто не загинув минулої епохи. Військовослужбовці підірвалися на розтяжках під час проведення спеціальних заходів щодо облаштування території і виявлення можливих диверсійно-розвідувальних груп. Вони отримали поранення, зараз їм надана медична допомога, і їх життю вже нічого не загрожує", - розповів представник АПУ.

В зоні АТО за добу загиблих немає, два бійця підірвалися на розтяжці, - АПУ

Фото: ситуація в зоні АТО на 5 вересня 2015 року

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко заявив, що йде перший тиждень, коли мінські домовленості, нарешті, починають працювати. За його словами, бійці АТО не гинуть в результаті обстрілу.