ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще 5 поранені

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще 5 поранені Фото: Андрій Лисенко

Бойовики продовжили порушення перемир'я на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 листопада, загинув один український військовослужбовець, поранення отримали ще п'ятеро. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій ми втратили одного нашого воїна, ще п'ять отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Лисенко уточнив, що військовий загинув у селі Гранітне в результаті обстрілу бойовиків зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

Крім того, в Красногорівці двоє військових були поранені в результаті підриву на вибуховому пристрої.

За словами Лисенка, за минулу добу сили АТО зафіксували 21 епізод порушення режиму тиші з боку бойовиків. Він додав, що кілька разів сили АТО були змушені відкрити вогонь у відповідь. Зокрема, це сталося між селом Калинівка і Новозвановкой. ДРГ бойовиків двічі намагалася атакувати українських військових, проте безуспішно.

"У підсумку після півгодинного бою бойовики відступили, зазнавши втрат", - повідомив Лисенко.

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще 5 поранені

Фото: ситуація в зоні АТО на 11 листопада 2015 року

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в секторі "М" вчора, 10 листопада, бойовики продовжували вести вогонь по позиціях Збройних сил України (ЗСУ), в результаті чого один військовослужбовець був поранений під час обстрілу, ще один підірвався на міні.