ua en ru

В зоні АТО з ночі зафіксовано 29 обстрілу бойовиків та два бойові зіткнення, - штаб

В зоні АТО з ночі зафіксовано 29 обстрілу бойовиків та два бойові зіткнення, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики продовжують збройні провокації в зоні АТО

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з ночі зафіксовано 29 обстрілу з боку бойовиків і 2 бойові зіткнення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"24 квітня в зоні проведення антитерористичної операції противник не припиняв збройні провокації. Загалом, з опівночі до 18 годин уздовж лінії розмежування відбулося 29 обстрілу наших позицій і 2 бойових зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в штабі, перше зіткнення з бойовиками було зафіксовано біля Маріїнки. Під щільним вогнем українських військовослужбовців противник був змушений відійти. Ще одне бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника, також із застосуванням стрілецької зброї, відбулося ввечері в районі Авдіївки

Крім того, бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Гранітного, Пісків, Попасній, Кірова, Авдіївки. "В ході обстрілу позицій поблизу населених пунктів Широкіно, Дослідне, Майорськ і Лозове злочинці застосовували стрілецьку зброю, автоматичні і ручні гранатомети", - йдеться в повідомленні.

На Луганщині незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь по опорного пункту сил АТО возле Сокольников зі стрілецької зброї і один раз з зенітної установки. О 12:10 в небі над населеним пунктом Слов'яносербськ був зафіксований проліт безпілотного літака противника.

"З 13:25 13:35 російсько-терористичні війська накрили вогнем з ручного протитанкового гранатомета і кулемета населений пункт Дослідне. На щастя, за попередніми даними, жертв серед мирного населення немає", - відзначили в штабі.

24 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції противник не припиняв збройні провокації. Загалом з опівночі до...

Posted by Прес-центр АТО on 24 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що Збройні сили України не будуть переходити в наступ.