ua en ru

В зоні АТО за ніч сталося три зіткнення українських військових з бойовиками, - штаб

В зоні АТО за ніч сталося три зіткнення українських військових з бойовиками, - штаб Фото: українські війскові

Бойовики зосередили свій вогонь на донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ніч з 27 на 28 травня відбулося три бойові зіткнення українських військових з бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Як повідомили в штабі, бойовики зосередили свій вогонь на донецькому напрямку, де обстріляли Піски, Тарамчук, Березовий і Мар'їнку, Дослідне, шахту Бутівка і Авдіївку.

"Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з ДРГ противника. Там же злочинці застосували реактивну систему залпового вогню Град. На луганському стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Горіховім, Жовтого, Щастя, Трехизбенке, Болотному. На артемівському - з мінометів бандити вели вогонь по Лозовому, Троїцькому та Новозвановке. Тут відбулося і бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника. Також відбувся бій і в районі Нелеповки. В обох випадках наші військові дали гідну відсіч загарбникам, які, не довго спиралися, змушені були тікати", - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку терористи обстріляли Широкіно і Миколаївку.

Вечір та ніч з 27 на 28 травня не відрізнялися від попередніх особливим спокоєм. Загарбники продовжували обстріли наших ...

Posted by Прес-центр АТО on 27 Май 2015 г.

Нагадаємо, інформація щодо обстрілу бойовиками Горлівки Донецької області підтверджується.