ua en ru

Зміївська ТЕС зупинена через відсутність вугілля

Зміївська ТЕС зупинена через відсутність вугілля Фото: Зміївська ТЕС

Станом на 10 серпня на електростанціях "Центренерго" працюють 6 енергоблоків

Зміївська теплова електрична станція (Харківська обл.) зупинена і працює в режимі підстанції внаслідок відсутності паливних матеріалів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ "Центренерго".

"У зв'язку з пошкодженням 9 серпня залізничних колій на перегоні ж/д станцій Ясинувата - Скотоватая, постачання вагонів з вугіллям на Зміївську і Трипільську ТЕС припинена. З 0:28 10.08.2015 Зміївська ТЕС зупинена і працює в режимі підстанції у зв'язку з відсутністю палива (залишок на складі становить 803 тонни). На Трипільській ТЕС на сьогоднішній ранок в роботі перебувають три енергоблоки", - сказано в повідомленні.

Всього станом на 10 серпня на електростанціях "Центренерго" в роботі знаходяться шість енергоблоків.

"На Вуглегірській ТЕС працює три енергоблоки. 9 серпня в 10:03, після закінчення ремонтних робіт на ПЛ 330 кВ Вуглегірська ТЕС - Донбаська №2, підключений до мережі енергоблок №4. На сьогодні його підключення організовано за тимчасовою схемою, поки триває відновлення електрообладнання на ВРП, пошкодженого в результаті артобстрілів на початку серпня", - уточнили в прес-службі підприємства.

Як повідомлялося раніше сьогодні, на Слов'янській ТЕС залишилося вугілля до кінця дня.