ua en ru

У Житомирській області в ДТП з автобусом загинули 9 людей

У Житомирській області в ДТП з автобусом загинули 9 людей Іллюстративне фото (РБК-Україна)

В результаті ДТП у Житомирській області також постраждали 10 людей

У селі Пилиповичі (Житомирська область) сталося зіткнення вантажного автомобіля з автобусом, внаслідок чого загинули 9 людей та 10 осіб госпіталізовано. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім того, у прес-службі поліції області повідомили, що близько 22:30 на трасі Київ-Чоп 55-річний водій DAF з напівпричепом, прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги.

Фото: місце ДТП (zt.npu.gov.ua)

"За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, за день до цього під Одесою в результаті аварії за участю вантажівки і переповненої маршрутки загинули дев'ятеро людей. ДТП сталася в Овідіопольському районі між селами Нова Долина і Прилиманське.

Зазначимо, що в поліції згодом повідомили, що підозрюваного в скоєнні ДТП затримали. Правоохоронці затримали водія вантажівки. Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України відразу після надання йому медичної допомоги.

РБК-Україна писало, що у Хмельницькій області вночі 22 вересня нетверезий водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою, в результаті чого загинули 4 пасажири.