ua en ru

Ліга Європи: "Дніпро" зіграє з "Наполі" у півфіналі

Ліга Європи: "Дніпро" зіграє з "Наполі" у півфіналі

РБК-Україна провів онлайн-трансляцію заходу

Жеребкування Ліги Європи. Дніпропетровський "Дніпро" сьогодні дізнався ім'я суперника, з яким побореться за вихід у фінал Ліги Європи.

24 квітня, 13:00
Ньона, штаб-квартира УЄФА
Жеребкування півфіналу Ліги Європи

"Севілья" почне вдома з "Фіорентиною"

"Наполі" зіграє з "Дніпром"

Перші матчі відбудуться 7 травня, а поєдинки будуть зіграні 14 числа.

Сіяних і несесянных у жеребкуванні немає. Всі можуть зіграти з усіма.

На сцені Джанні Інфантіно, а значить жереюбевка почалася

Жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА відбудеться у п'ятницю у Ньйоні і почнеться в 12:00СЕТ. У ній візьмуть участь чинний володар трофею "Севілья", вперше вийшов у півфінал "Дніпро" і два представника серії А - "Фіорентина" і "Наполі".
"Севілья", яка перемогла у першому чвертьфінальному поєдинку з рахунком 2:1, зіграла в четвер на виїзді внічию з "Зенітом" (2:2) і пробилася в наступний раунд. Здавалося, що в Санкт-Петербурзі не уникнути додаткового часу, але на 85-й хвилині точним ударом відзначився Кевін Гамейро. Насилу дався вихід у півфінал і "Дніпру". Завдяки голу Євгена Шахова на 82-й хвилині підопічні Мирона Маркевича здолали "Брюгге" з результатом 1:0 за сумою двох матчів.
Впевненіше інших завоював путівку в півфінал "Наполі", виграв протистояння у "Вольфсбурга" з загальним рахунком 6:3. Пробився в четвірку кращих і ще один клуб з Італії. "Фіорентина", тижнем раніше домоглася нічиєї з рахунком 1:1 в Києві, провела вдома два м'ячі у ворота залишився вдесятьох "Динамо".