ua en ru

Жінка та дитина отримали тяжкі травми через падіння дерева у Харкові

Жінка та дитина отримали тяжкі травми через падіння дерева у Харкові Фото з місця подій

Постраждалі у тяжкому стані доставлені до міської лікарні

У Харкові в результаті падіння дерева зазнали тяжких травм жінка та її маленька дитина. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України в Харківській обл.

"Близько 18:40 у Дзержинському районі Харкова під час прогулянки на 34-річну харків'янку та її семимісячного новонародженого хлопчика впало дерево. В результаті події жінка та дитина з тяжкими травмами опинилися у лікарні. Зараз вони знаходяться у реанімації, за їх життя борються лікарі", - йдеться у повідомленні міліції.

Як зазначається, слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Жінка та дитина отримали тяжкі травми через падіння дерева у Харкові

Фото з місця подій ГУ МВС України в Харківській обл.

"Слідчі органи встановлюють усі обставини події. За результатами досудового розслідування особи, винні у цій трагедії, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років із забороною права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 липня 2015 р. на Одесу ринула злива з градом .у результаті чого постраждали люди.