ua en ru

Жебрівський створив штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій

Жебрівський створив штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій Фото: Павло Жебрівський

Це пов'язано з пошкодженням газопроводу в Донецькій обл. в результаті боїв

За наказом губернатора Донецької області Павла Жебрівського 12 червня 2015 р. був створений штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій у зв'язку з вибухом газопроводу з високим тиском в районі міста Авдіївка. Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

"Було прийнято рішення головою штабу призначити Нечепорука Михайла Миколайовича - заступника голови - керівника апарату Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Заступниками керівника штабу призначено: Таушан Сергій Григорович - директор Краматорського управління магістральних газопроводів; Крутов Геннадій Миколайович - директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної і оборонної роботи; Ставицький Олег Миколайович - начальник управління взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції; Хотлубей Юрія Юрійовича - мер міста Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через пошкодження магістрального газопроводу в результаті бойових дій в районі населеного пункту Очеретине Донецької області тимчасово припинено газопостачання Волновахи, Маріуполя і Бердянська.