ua en ru

Порошенко і Зеленський вперше поспілкувалися в прямому ефірі

Порошенко і Зеленський вперше поспілкувалися в прямому ефірі Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)

Зеленський наполягає на проведенні дебатів на "Олімпійському" 19 квітня

Кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський вперше провели спільну розмову у прямому ефірі. Це сталося в програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає РБК-Україна.

Президент Петро Порошенко заявив, що чекає кандидата Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

"Володимир Олександрович, я сьогодні запросив вас на дебати. Якщо ви зараз перебуваєте за межами Києва, я з розумінням сприймаю. І підкреслюю, що вашій команді була поставлено позиція, в останню неділю, 14 числа, вас запросили на дебати на стадіон. Завтра у вас буде час повернутися в Київ", - заявив Порошенко.

Кандидат Володимир Зеленський у свою чергу вийшов на зв'язок телефоном.

"Пан президент Петро Олексійович Порошенко чудово знає, що я перебуваю в Парижі, у Франції. Адже його прекрасні автомобілі СБУ мене туди супроводжували в аеропорт. Ця інформація вам відома. У мене зустріч завтра о 15:00 з президентом Франції. Тому не дивно, що кандидат запрошує мене в студію", - повідомив Зеленський

Він заявив, що наполягає на проведенні дебатів з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

"Що стосується дебатів, я запропонував 19 квітня на НСК "Олімпійський", я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав - стадіон так стадіон. І прийняв ці умови... 19 числа я вас чекаю на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення", - додав Зеленський.

Кандидати посперечалися в прямому ефірі, після чого Зеленський кинув трубку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський відмовився від дебатів на "Олімпійському" 14 квітня. У той же час в оточенні Порошенка підтвердили, що він візьме участь у дебатах на НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14.

На НСК заявляли, що планують оприлюднити деталі переговорів щодо проведення дебатів зі штабами кандидатів до кінця дня.