ua en ru

На засіданні Нацради реформ посварилися Аваков і Саакашвілі

На засіданні Нацради реформ посварилися Аваков і Саакашвілі Фото: Арсен Аваков

За словами Авакова, він плеснув Саакашвілі водою в обличчя, нардеп Лещенко заявив, що Аваков кинув в голову Одеської ОДА стакан

На засіданні Національної ради реформ сьогодні, 14 грудня, відбулася сварка між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі. Про це у Facebook повідомив сам Аваков.

"Тільки що на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього, чому він за ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ, втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Михайлом Саакашвілі.. ти корумпований міністр.. а я чесна людина..", перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - написав Аваков.

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигарх...

Posted by Арсен Аваков on 14 декабря 2015 г.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко в свою чергу повідомив, що Аваков кинув склянкою Саакашвілі.

"Після того, як Саакашвілі закінчив доповідь, міністр Аваков висловив претензії, що він виступав, не так запально, як на телеефірах. Почалася сварка, Аваков звинуватив Саакашвілі в тому, що він сам злодій. На що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, крім чесного імені. Після чого міністр Аваков перейшов на крик зі словами: "Забирайся з моєї країни". Вийшовши з рівноваги, Він кинув склянкою Саакашвілі. Прем'єр-міністр Яценюк назвав Саакашвілі "гастролером" і теж зажадав "забиратися геть з України". На це Саакашвілі сказав, що він такий же громадянин, однак, на відміну від Яценюка, не грабував Україну", - повідомив Лещенко.

За словами нардепа, сварка відбулася у присутності президента України Петра Порошенка, який намагався заспокоїти боку, а потім закрив засідання.

Политическая война набирает обороты. Заседание Нацрады реформ в администрации президента, по словам присутствовавших там...

Posted by Сергій Лещенко on 14 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 11 грудня у Верховній Раді України під час звіту Кабінету міністрів трапилася бійка. Ініціатором бійки став Олег Барна. Він підійшов до глави уряду Арсенія Яценюка з квітами, поклав їх на трибуну і накинувся на прем'єра. Потім інші депутати підбігли до трибуни і почали між собою битися.