ua en ru

У Запорізькій обл. втекли ув'язнені напали на чоловіка

У Запорізькій обл. втекли ув'язнені напали на чоловіка Фото: у Запорізькій області з колонії втекли в'язні

Пізніше правоохоронці зуміли затримати злочинців

У Запорізькій області вчора, 13 вересня, з виправної колонії втекли двоє ув'язнених, які згодом здійснили напад на чоловіка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"13 вересня 2015 року в 11:00 в Вільнянський районний відділ міліції Головного управління МВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від чергового Софіївської виправної колонії про те, що під час ранкової перевірки, виявлено відсутність двох чоловіків 1981 і 1988 років народження, які відбували покарання за вчинення тяжких злочинів", - йдеться у повідомлення.

Пізніше з'ясувалося, що відразу після втечі з колонії близько 8:00 зловмисники скоїли напад на 40-річного жителя Запоріжжя. Один із незнайомців ударив запорожця невідомим предметом по голові і забрав його мобільний телефон. Потерпілий намагався чинити опір, однак втекли ув'язнені побили його, після чого зникли з місця події.

За даним фактом слідчим слідчого відділення Вільнянського РВ ГУМВС внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження

За даними фактами було порушено справу за ознаками ч. 2 ст. 393 КК "Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти засуджених", а також за ч. 2 ст. 187 КК України "Розбій".

Вже близько 15:00 був затриманий один із розшукуваних, а через кілька годин і другий злочинець.

Обох засуджених направили в слідчий ізолятор, їм продовжать термін позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці не можуть знайти вбивцю Євгена Щербаня Вадима Болотських, який втік з Слов'яносербській колонії Луганської області.